Home / archiefcentraal / eerste stratentennistoernooi groot succes

eerste stratentennistoernooi groot succes

Het eerste stratentennistoernooi dat werd gehouden op het tennispark van ATC Wijhe was een groot succes. In totaal deden acht teams van straten en bedrijven mee. Elk team bestond uit ervaren en minder ervaren tennissers. In de opzet van het toernooi was met deze verschillen rekening gehouden, zodat iedereen leuke wedstrijden kon spelen.

Na zes poulewedstrijden waren de poulewinnaars bekend, waarna nog een finaleronde werd gespeeld. Winnaar was het team van Shoeby. De Roerdomp werd tweede en Wijhezicht derde.

Een aantal van de beginners is het tennissen zo goed bevallen dat ze meteen gebruik gaan maken van de grote kennismakingsactie. Deze actie wordt gehouden rondom de open dag van de vereniging op 24 maart.

Ook de organisatie is erg tevreden met het eerste stratentennistoernooi. “Het was een gezellig toernooi, met veel nieuwe gezichten, maar ook oud-leden die weer eens een balletje gingen slaan. Volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren. Dit was het begin van een nieuwe traditie.”

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.