eerste kamer neemt petitie hvs in ontvangst

Om 12.30 uur wandelde de delegatie naar het Binnenhof waar hen onderweg al een witte ballon met daarop HUURALARM tegemoet kwam waaien. Voor het Binnenhof stond een grote groep huurders die aan de oproep van de Nederlandse Woonbond gehoor had gegeven om te protesteren tegen het voorgestelde beleid en de Eerste Kamer op te roepen tegen de voorstellen te stemmen om de extra huurverhogingen in te voeren.

Nadat Ronald Paping van de Woonbond had gesproken mochten de huurdersorganisaties waaronder HVS, het Binnenhof op om D66-senator Hans Engels een petitie aan te bieden. Hij nam die namens de Eerste Kamer in ontvangst. Johan Schotman van de bewonerscommissie Olykampen in Raalte lichtte de petitie toe. Hij liet weten dat door het kabinetsvoornemen de bewoners in de Olykampen de komende winter weer in een koud en tochtig huis zitten, omdat de plannen van SallandWonen voor renovatie van hun woning zijn uitgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.