eagles verslaat koploper sparta

In de tweede helft probeerde de koploper uit Rotterdam het heft in handen te nemen. De druk zorgde voor een beetje onrust in de verdediging van de Eagles. Daar maakte Sandro Calabro dankbaar gebruik van. Hij zette de score op 2-1 en hielp zijn team terug in de wedstrijd.

Na een uurtje voetballen scoorde Eagles de derde goal. Promes benutte een strafschop.

Sparta gaf zich niet zomaar gewonnen. In de 69ste minuut was het Van Hout die de 3-2 scoorde. De Rotterdammers gingen volle bak voor het gelijkspel, creeërden kansen maar verzuimden te scoren. Daardoor kon Sparta met lege handen terug naar huis.

Het goede resultaat tegen de koploper schept moed voor aanstaande maandag. Dan moet Eagles afreizen naar Leeuwarden voor het duel tegen Cambuur. De Friezen verloren vrijdagavond met 2-1 van Almere.

Door de overwinning klimt Eagles naar plek 5 van de Jupiler League. Sparta ziet de afstand op de concurrentie flink slinken. Het verschil tussen de Rotterdammers en achtervolgers MVV en Volendam is nog maar één punt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.