Home / archiefcentraal / duurder dagblad dekt abonneedaling

duurder dagblad dekt abonneedaling

Dat zegt moederbedrijf Mecom vanuit Engeland. Wegener zit al jaren in zwaar weer. De eigenaar van de regionale dagbladen en een aantal weekbladen in deze regio heeft over 2012 de advertentie-inkomsten zien dalen met twaalf procent.

Het aantal abonnementen daalde met vier procent. De prijs van een abonnement ging met vijf procent de lucht in. Verreweg de meeste abonnees (ongeveer drie op de vier) zijn gepensioneerd. Jongeren nemen bijna nooit een regionaal dagblad meer.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.