dubbele winst voor atb team lemelerveld

De renners van het ATB Team Lemelerveld hebben met drie podiumplaatsen en louter top 10-noteringen gezorgd voor uitstekende prestaties in het Brabantse Berlicum.

Dennis van de Kruisweg zorgde zondag voor de eerste overwinning door bij de nieuwelingen overtuigend weg te rijden bij de rest van het veld. Het betekende de eerste winst op nationaal niveau voor de jonge renner uit Oldebroek.

Zijn broer Raymond maakte het feest in huize van de Kruisweg compleet door bij de junioren iedereen achter zich te laten. Teamgenoot Mats Lammertink kon er gedurende de wedstrijd op slimme wijze voor zorgen dat Raymond onbezorgd verder kon rijden, terwijl hijzelf naar een tweede plek wist te sturen.

Bij de amateurs bevonden Jeroen Wessel en Rick Oosterlaar zich in een sterke groep achter de kop van de wedstrijd. Zij manoeuvreerden zich uiteindelijk door de modder naar een verdienstelijke 6e en 7e plaats.

Lyan Rensen uit Luttenberg maakte zich bij de elite dames op voor haar eerste wedstrijd van het seizoen. In een sterk deelnemersveld wist zij na een sterk eerste deel van de wedstrijd knap 9e te worden.

Jordy Luisman maakte als laatste renner zondag zijn opwachting op het hoogste landelijke niveau. Bij de elite heren streed hij lang mee om een podiumplek. Helaas zorgde een tak in zijn schakelmechanisme ervoor dat zijn podiumaspiraties vervlogen, waarna hij genoegen moest nemen met een 5e plek.

Al met al een geweldige wedstrijddag voor het team. Vol vertrouwen kijken de renners dan ook uit naar de volgende race in Wageningen over twee weken.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.