drukke periode bij atc wijhe

Bij ATC Wijhe is de voorbereiding voor de tenniscompetitie weer begonnen. Elke zondagmiddag hebben de jeugdspelers extra training om zo, goed voorbereid, de competitie in te gaan. De nadruk ligt bij de trainingen meer op wedstrijden spelen dan op techniek. In totaal doen ongeveer dertig jeugdleden mee aan verschillende competities op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zondag.

Op 16 maart organiseert ATC Wijhe voor het eerst het stratentennistoernooi. De eerste team hebben zich al aangemeld. Aanmelden kan nog tot 8 maart via de website staging2.atcwijhe.nl of per e-mail naar truusbusser2@gmail.com

De open dag van ATC Wijhe wordt gehouden op 24 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Op die dag zijn er spectaculaire aanbiedingen met tennisles en gratis lidmaatschap. De Open Dag valt samen met de finales van het clubtoernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.