Home / archiefcentraal / druk paasweekend bij de leeren lampe

druk paasweekend bij de leeren lampe

De Leeren Lampe in Raalte biedt in het paasweekend een uitgebreid programma aan. Vrijdag 29 maart staat er een Teenage Party op het programma en zaterdag 30 maart de tweede editie van het DLL Dance Event. Op zondagmiddag 31 maart is er een optreden van de bekende rockcoverband Crystal Dream en ’s avonds een Club Night met medewerking van dj Total Tommy, dj luciën Foort en dj Alvita.

Teenage Party

De Teenage Party is gericht op de jonge stappers tussen de twaalf en vijftien jaar. Zij mogen rekenen op een avondje fijne dansmuziek. Deze avond heeft een casinothema meegekregen. De Leeren Lampe is die avond geopend van 21.00 tot 0.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

DLL Dance Event

Op zaterdag 30 maart volgt de tweede editie van het DLL Dance Event. De eerste editie op zaterdag 24 november 2012 was een groot succes. Deze keer geven maar liefst achttien verschillende dj’s en mc’s acte de présence, waaronder bekende namen als Billy the Kit, Chain Reaction, Mind Illusion, Angerfist en De Sluwe Vos. Er zijn maar liefst vier areas, elk met een eigen thema (dance/clubhouse, dubstep, hardcore/hardstyle en techno).

Alle sets worden uiteraard ondersteund met speciale lichteffecten en meer. Daarnaast zijn er diverse promoteams aanwezig; loopt er een partyfotograaf rond en worden er filmopnames gemaakt. Kaarten voor het Dance Event (à 12,50 euro) zijn te koop via www.deleerenlampe.nl en verkrijgbaar bij De Leeren Lampe, Smulbaai Heino, Primera Wijhe en Schulten Lederwaren Raalte. ’s Avonds aan de kassa kosten kaarten 15 euro. Bekijk hier een trailer

Crystal Dream

Op eerste Paasdag begint om 16.00 uur een feestmiddag met de Achterhoekse formatie Crystal Dream. Deze vier heren zijn graag geziene gasten in het dancing- en tentfeestencircuit. De mannen spelen de beste rockhits van vroeger en nu. Crystal Dream kent bovendien een tweede leven als U2-tributeband. In 2010 verzorgde de band het voorprogramma bij de Guus Meeuwis Groots met een zachte G stadionconcerten. Achter de draaitafels staat dj Total Tommy. De entree bedraagt 7,50 euro (inclusief welkomstdrankje).

Club Night

Die zondag gaat om 22.30 uur het programma verder met een Club Night. De bezoekers van Crystal Dream kunnen eventueel gewoon blijven en hoeven niet opnieuw entree te betalen. Achter de draaitafels staat de bekende dj Luciën Foort. Hij heeft vaste draaiplekken over de hele wereld en scoorde een internationale dancehit met Quadrophonia. Dj Alvita is een jong, aanstormend talent. Hij draait dance met tech-house grooves. Dj Total Tommy zorgt voor de verdere muzikale invulling van de avond.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: (0572) 35 58 55. Meer informatie op www.deleerenlampe.nl De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.