drie keer muziek in het hoftheater

In het HOFtheater zijn drie muzikale voorstellingen te zien. Op donderdag 4 april, is er een concert van Daniël Lohues. Op vrijdag 5 april is ‘Harde Noten’ van Bertolf en Kasper van Kooten te zien. Tot slot is Pater Moeskroen voor de tweede op achtereenvolgende week te zien met hun programma ‘Karavaan’.

Daniel Lohues trekt al het hele jaar als hedendaagse troubadour succesvol langs theater door het hele land. Bezoekers stappen voor een avondje in de wereld van Daniël. Daar vinden ze troost, verwondering, ernst, relativering en humor. Anders, en tegelijk herkenbaar. De mens, de liefde, historie, muziek, leven op het platteland, Lohues schrijft er songs over. De voorstelling begint om 20.15 en is uitverkocht.

Bertholf en Kasper van Kooten steken voor deze exclusieve gelegenheid de koppen bij elkaar als kersvers duo. The White Stripes van de Nederlandse popscene, The Ting Things van de Hollandse theaterpodia, de Nick en Simon van het vaderlands cabaret. Te hilarisch voor woorden, maar des te beter voor noten. Harde Noten. En die zullen gekraakt worden. De voorstelling begint om 20.15 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar.

Speciaal voor deze voorstelling is er een zusjes-actie. Wat je moet doen: Stuur een foto van jou en je zusje (wees vooral creatief) naar info@hofinsalland.nl en vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer. Dan ontvang je het kaartje voor je zusje gratis. Bovendien plaatsen we jouw foto op onze website en verloten we onder de meest creatieve foto nog de cd ‘Harde Noten’ van Kasper van Kooten & Bertolf waar natuurlijk het nummer “Zusje” ook op staat.

Wegens het grote succes staat Pater Moeskroen met de voorstelling “Karavaan” voor de tweede achtereenvolgende keer in het HOFtheater. “Karavaan” is het verhaal over een rondtrekkend circus dat in een grijs verleden geroemd werd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten. Maar de tijden zijn veranderd; het publiek blijft weg, de tentdoeken vertonen scheuren en het geld raakt langzaam op. De directeur roept de hulp in van zes straatmuzikanten die met hun Keltische muziek een glimlach op ieders gezicht toveren. Kunnen zij het tij doen keren? De voorstelling begint om 20.15 uur en de voorstelling heeft een wachtlijst.

Binnenkort ook te zien in het HOFtheater:

Donderdag 11 april: Guido Weijers, uitverkocht

Zaterdag 13 april: Nico Dijkshoorn & Ronald Giphart – Matennaaiers, Kaarten beschikbaar

Zondag 14 april: Cowboy Billie Boem (4+), Kaarten beschikbaar

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf je stoel kunt kiezen en thuis je e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk). Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.