derde editie bluescafe oortwijn

De derde editie van Bluescafé Oortwijn wordt gehouden op vrijdag 22 maart. Een bluesavond vol met interviews, muziek, informatie en een live-band.

Met een blues-rock formatie, komt de energieke Eamonn McCormack uit Ierland optreden in Heino. Zijn stijl is te vergelijken met Iers bluesrock gitaarspel van Rory Gllagher en Gary Moore. Voor jaar bracht hij al twee albums uit: “Heal My Faith en de re-release van “Kindred Spirits”. Eamonn is hard op weg om een gitaarheld te worden. Hij toerde en bezocht al studio’s met onder andere Rory Gallagher, Johnny Winter, Jan Akkerman en Nils Lofgren. Eamonn heeft een eigen stijl en aangeboren vuur en passie net als de grote gitaarlegendes. Kijk voor meer informatie op staging2.eamonnmccormack.net

Vanaf 19.00 uur is er een live uitzending van Bluestown in het Café in Zaal Oortwijn in Heino. Daarna zal om 21.30 de bluesband komen optreden.

De tweede editie van het Bluescafé was al een succes. Op 22 februari werd de live uitzending van Bluestown Raalte en de liveshow van Danny Giles goed bezocht. Het was erg druk en de sfeer was goed.

In het najaar staan wederom drie edities van Bluescafé Oortwijn geprogrammeerd. In de loop van 2013 houdt Bluestown je op de hoogte van de vervolgconcerten op staging2.bluestown-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.