dennis koopman maakt eerste meters op het circuit van aragon

Al met al was het bijna zes maanden geleden, dat hij op de motor had gezeten. Maar onder een stralend zonnetje kreeg de jonge coureur uit Heino de smaak al weer snel te pakken en ging steeds sneller rond.

“Voor mij was Circuit de Aragon een zeer leuk en leerzaam circuit. Ik heb veel dingen van Ernst Dubbink geleerd, zoals de lijnen en rempunten in bepaalde bochten. Voor mij was het ook zes maanden geleden dat ik niet had gereden en daarbij was het circuit Aragon helemaal nieuw voor mij. Ook moest ik nog wennen aan m’n nieuwe team, met nieuwe mensen en monteurs om mij heen. In de eerste trainingssessie ben ik begonnen met een tijd van 2.28 en dit heb ik weten te verbeteren naar een tijd van 2.19. Met de weersomstandigheden zat het wel goed, we hebben alle dagen zon gehad en op het laatst nog een paar regendruppels. Ik ga met een tevreden gevoel naar huis!“ aldus Dennis Koopman

Ook coach Ernst Dubbink kon tevreden terugkijken op de training van zijn pupil “Een geslaagde voorjaarstraining, goede samenwerking, wat eigenlijk wel de belangrijkste basis is voor prestaties. Ook klikte het goed tussen Dennis en onze nieuwe monteur Robert Willems”.

Paasmaandag zal de eerste ONK wedstrijd verreden worden op Assen. Maar voordat het zover is, wordt op vrijdag 22 maart het team officieel gepresenteerd in Café ’n Tip te Daarle, aanvang 20.30uur. Hier zullen de plannen en ambities voor het komend seizoen voorgelegd van zowel Dennis Koopman als Ernst Dubbink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.