deelnemers gezocht voor week amateurkunst

Van 25 mei tot 1 juni is de Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK is een landelijk initiatief. Vorig jaar werd deze week voor het eerst gehouden in Raalte. Voor de editie van dit jaar is de organisatie op zoek naar kunstenaars, muzikanten en verenigingen die het leuk vinden in het kader van deze week een extra activiteit te organiseren.

De activiteiten dienen als extra promotie van de vereniging waarvoor aanspraak gemaakt kan worden op een klein budget beschikbaar gesteld door de WAK. Voor meer informatie hierover kan contact gezocht worden met Maurice Endeman via info@wakraalte.nl

De WAK verbindt allerlei lokale spelers zodat zij elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Inwoners van de gemeente Raalte kunnen daarbij op een laagdrempelige manier kennis maken met amateurkunst, optredens, workshops en tentoonstellingen.

De Week van de Amateurkunst wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte, Stichting Popcultuur Raalte en HOFadvies. Meer informatie is te vinden op staging2.wakraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.