de stamhoeve organiseert logeerweekend

Een keer per maand kunnen kinderen en jongeren logeren op De Stamhoeve in Raalte. Het programma van het weekend wordt afgestemd op de interesses van de kinderen. Vaak wordt er iets gebouwd (van hutten tot totempalen), er wordt gespeeld, gecomputerd en film gekeken. Thema’s die de weekenden hebben zijn: “Je eigen droomhut bouwen”, “Schatgraven naar je Talent” of “Uitvindingen”.

In het kader van “Uitvindingen gingen de kinderen gisteren naar de Spelerij in Dieren. Een avontuurlijk park waar de kinderen speelden op bijzondere kunstwerken, gemaakt door een uitvinder zelf, werkten met een verfmachine, leerden lassen of kratten takelden met een takel-uitvinding.

Het logeerweekend heeft nog ruimte voor kinderen en jongeren (met een zorgvraag/talent) die graag mee willen spelen, bouwen en ontdekken. De kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te zijn en te ontdekken.

De weekenden worden begeleid door twee enthousiaste, ervaren begeleiders. Alleen zaterdag of zondag meedoen kan ook.

Heb je interesse, neem contact op met Sylvia Willemsen van De Stamhoeve via 06-20435058 of info@destamhoeve.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.