de gruspollen on tour in helmond

Carnavalsgroep De Grûspollen uit Heino deed afgelopen zaterdag het Brabantse Helmond aan. Dit gebeurde nadat Wooden Light Parade uit Helmond de groep had gevraagd de lichtjestocht te verrijken.

Na de optocht bleek dat ze ook in het walhalla van het carnaval, Brabant, prima mee kunnen: ze behaalden de eerste plek in de categorie grote wagens. Ze hadden een colonne van Trekkers, vrachtauto’s en busjes met aanhangers.

Langs de Brabantse route waren veel enthousiaste bezoekers. De optocht die 32 startnummers kende, liep dwars door het centrum van Mierlo-Hout (Helmond) en eindigde bij een feesttent van C.V. de Houtse Kluppels. Het was een mooi weekend voor de carnavalsgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.