de 10 verschillen tussen weertje vandaag he

Het aantal werklozen blijft toenemen en velen die nog werken zien ook al donkere buien. Dit geldt niet voor de weerman of weervrouw, want weer of geen weer er is altijd weer. Hun verhaal over ‘hier óf daar een bui’ of ‘hier én daar een bui’ is bepalend voor onze bui. Bij zo veel mensen met zo veel wensen heeft een regenbui, hagelbui of sneeuwbui zijn neerslag op onze niesbui, hoestbui, huilbui, pestbui, vreetbui en zelfs onze lachbui.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.