de 10 verschillen tussen niks goede vrije dag

Met het ‘goede’ van Goede Vrijdag wordt de vergeving van de menselijke zonden bedoeld. Dat kon door de overwinning op de duivel, behaald door Jezus die daarvoor zijn leven offerde. Daardoor is Goede Vrijdag eigenlijk een Bevrijdingsdag, die met een vrije dag gevierd wordt. Echter niet door iedereen. Velen moeten dan een offer brengen en gewoon werken. Die discriminatie rechtvaardigt de vraag of dit wellicht het werk van de duivel kan zijn.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.