Home / archiefcentraal / de 10 verschillen tussen februari voordeel

de 10 verschillen tussen februari voordeel

Het toeval wil dat voor het kruisje van de Elfstedentocht het vaakst is gestreden in februari. Vanwege dat kruisje wordt deze ‘Tocht der Tochten’ ook wel ‘Kruistocht’ genoemd. Wie de finish bereikt en de tocht heeft volbracht wordt opgenomen in het heldenleger. Dat geldt niet voor een ander leger met zijn maandelijkse kruistocht wegens geldgebrek. Omdat februari maar achtentwintig dagen telt maken ze dan kans de maandfinish te halen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.