Home / archiefcentraal / darkraver naar experience outdoor

darkraver naar experience outdoor

Darkraver (Steve Sweet) is bekend als mede-bedenker en promotor van de kreet ‘Hakkuh!’ en is bekend om zijn typische jaren ’90 hardcore muziek. Roots Dance Events heeft met deze boeking een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan om het oldschool gevoel te herbeleven. Zijn opvallende verschijning, goede platenkeus en onbetwiste techniek maken Darkraver tot een van de meest spraakmakende namen in de industrie.

Op dit moment zijn Tartaros, René Marcellus, Mellow, Dynamo Live, SiweZ en Roy el Kei al bevestigd voor 7 juni, het overige programma wordt de komende maand bekend gemaakt. De early-bird kaarten waren binnen twee weken uitverkocht maar op dit moment zijn er nog reguliere kaarten voor 10 euro verkrijgbaar via de website van het festival.

Experience Outdoor vindt plaats op het MBI terrein, meer informatie is te vinden op www.experienceoutdoor.nl

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.