dansmiddag 55 krijgt vervolg

De dansmiddag voor 55-plussers van KBO afdeling Heino, is zo goed bevallen dat besloten is hiermee door te gaan. De eerste dansmiddag was op 9 oktober 2012 en dit was een succes.

Elke tweede dinsdag van de maand wordt nu een dansmiddag gehouden in Dansschool Ruitenberg aan de Dorpsstraat 34 in Heino. De eerst volgende keer is op 12 maart aanstaande.

Onder leiding van dansleraar Joan Ruitenberg zal de middag plaatsvinden. Op verzoek van deelnemers zal hij danspassen van bijvoorbeeld de Engelse Wals of line-dance voor doen. De middag is beslist geen dansles. De doelstelling van de KBO is met z’n allen in een gezellig sfeer op muziek bewegen.

De deelname ligt gemiddeld op 30 deelnemers maar er kunnen altijd meer mensen bij. Ook zonder partner is iedereen harte welkom. Al is het dan wel verstandig om bijvoorbeeld een vriend(in), broer of zus mee te nemen.

De middag zal beginnen om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De kosten van deelname bedragen 4 euro, exclusief consumpties. Aanmelding is niet nodig. Voor meer informatie kan gebeld worden naar Doortje Offenberg, telefoonnummer: 0572-393845.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.