dames 1 verliest tegen heeten sportief ds1

De Raalter Volleybalvereniging Salvora heeft de wedstrijd tegen Heeten Sportief DS1 verloren. Met carnaval waren er al weddenschappen afgesloten rondom deze wedstrijd. Het team uit Heeten was vol overtuigd van een 4-0 winst voor hen en Salvora wist zeker dat ze punten zouden pakken.

De eerste set verliep keurig volgens plan. Salvora speelde rustig en goed. Vooral door met veel druk te serveren kon Heeten niet goed in hun spel komen. Ze maakten fout na fout. Salvora profiteerde maximaal en na deze set kon Heeten de weddenschap niet meer winnen.

In de tweede set had Heeten hun eigen spel weer gevonden en dwong Salvora tot het maken van fouten. Salvora moest wennen aan het veranderende set van Heeten en verloor. De derde set begon met een mooie voorsprong voor Salvora, maar Heeten vocht zich goed terug. Salvora had af en toe wat moeite met het snelle spel van Heeten, waardoor er onnodige fouten werden gemaakt.

In de vierde set kon Salvora geen vuist meer maken tegen het steeds beter spelende Heeten. Toch werd er tot aan het laatst toe het onderste uit de bijna lege kan gehaald. Er werd hard geknokt en Salvora verliet met opgeheven hoofd het veld.

Zaterdag 16 maart is Salvora DS1 een weekend vrij. De week erop speelt het team tegen Voorwaarts DS2 uit Twello. Dit team wordt getraind door een oude bekende, Robert van Strien, en de dames van Salvora hebben nog iets recht te zetten tegen hen. Wil je hen aanmoedigen? De wedstrijd vindt plaats op 23 maart om 18.00 uur in de Spelzaal van Tijenraan in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.