cursus houtbewerken voor kinderen

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 en vind je het leuk om met hout te werken? Maak in acht weken je eigen houten speelgoed. Je kunt kiezen uit onder andere een helikopter, watermolen, huisjes, catamaran, trein, kerkjes of boten. Vanaf woensdag 27 maart start de cursus van 13.30 tot en met 15.00 uur. De cursus wordt gegeven op de zolder van ’t Olde Postkantoor aan de Aaldert Geertsstraat 39 in Olst.

De data waarop gewerkt wordt zijn 27 maart, 3, 10, 17, 24 april en 15, 22 en 29 mei. Dit is het laatste cluster voor de zomervakantie. Tijdens de eerste les kun je uitzoeken wat je wilt maken. De eigen bijdrage is 20,- of 25,- euro, afhankelijk van wat je gaat maken. Graag het totaalbedrag de eerste les meenemen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Olst-Wijhe, telefoonnummer (0570) 56 25 29 of via welzijnolstwijhe@landstede.nl Opgeven graag via de e-mail voorzien van naam, groep, adres, telefoonnummer en bijzonderheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.