Home / archiefcentraal / cup cake versier middag groot succes

cup cake versier middag groot succes

Bij C1000 van de Worp in Heino werd de eerste Dr. Oetker Cup Cake Versier Wedstrijd gehouden. Op deze stralende lentedag kwamen ruim 100 kinderen naar de winkel om cakejes te versieren. Elk kind kreeg twee cakejes om deze zo mooi mogelijk te versieren. De kinderen kregen ook een eigen taartdoosje zodat de Cup Cakes netjes naar huis vervoerd konden worden. Tenminste, wat er nog over was van de cakejes. Een aantal Cup Cake Versierders kon de verleiding niet weerstaan en namen alvast een hapje van één van hun creaties.

Onder toeziend oog van een speciaal aangestelde jury Petra en Annie en Clown Knapie was het tijd voor de prijsuitreiking. De kinderen hebben het de jury erg moeilijk gemaakt. Uiteindelijk gingen Sem Willemsen (4 jaar) en Koen (8 jaar) er vandoor met de hoofdprijs in de vorm van een prachtige Dr. Oetker Cup Cake Beker. Maar ook plaats twee en drie werden beloond met een gevulde tas met cup cake ingrediënten. Deze prijs werd gewonnen door: Demi Pot, Lisanne Godeschalk, Maud Roesscher en Isa Nauw.

Marlinde Baarslag, medewerker van de C1000, organiseerde samen met Bedrijfsleider Johan Schoemaker de Cup Cake Versier Middag. “Nu de cup cake zo’n hype is op tv vonden wij het leuk om hier voor de kinderen van onze winkel wat voor te doen.”

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.