cuban heels en dorpsdichter op pre party ribs

Bluesliefhebbers kunnen zondag 7 april alvast hun hart ophalen tijdens de pre-party van Ribs & Blues bij taveerne Tivoli in Raalte. Een goede opwarmer voor het aankomende Ribs & Blues Festival dat plaatsvindt op 18, 19 en 20 mei. De middag wordt opgeluisterd met een optreden van bluesband Cuban Heels, het bekend maken van de nieuwe Sheriff, een donatie aan de CliniClowns en een voordracht van dorpsdichter Thijs Poelhekke.

Deze gratis pre-party werd in 2011 voor het eerst georganiseerd in verband met het 15-jarig bestaan van het evenement. Door de vele enthousiaste reacties is het een blijvertje geworden. Tijdens dit feestje kan men zich alvast in de sfeer wentelen van het festival tijdens het Pinksterweekend, voorbespreken wat er allemaal komen gaat en de laatste nieuwtjes oppikken.

De muziek komt van Cuban Heels , een van Neerlands beste bluesbands. Onlangs brachten zij het nieuwe album ‘Gritbag’ uit en hebben hiermee naar eigen zeggen hun beste en meest gevarieerde album afgeleverd.

Als extra toevoeging aan het programma komt de veel besproken dorpsdichter Thijs Poelhekke langs om een verrassende voordracht te brengen.

Zoals elk jaar heeft de oproep aan kinderen tussen de 8 en 12 jaar om mee te dingen naar de functie Ribs & Blues Sheriff, veel reacties opgeleverd. Tijdens de preparty wordt bekend gemaakt wie dit jaar de eer heeft om de Sheriff ster te dragen en het KidsAdventure Land zijn of haar domein mag noemen.

Tevens zal er deze middag een donatie worden gedaan aan CliniClowns.

Tussen 15.00 uur en 19.00 uur is iedereen welkom bij deze pre-party bij Taveerne Tivoli aan de Zwolseweg 63 in Raalte. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.