coverband u2nl in theater wijhe

U2NL staat in het Capellenborg Theater Wijhe met de voorstelling “An evening with U2”. Op vrijdag 29 maart zal de succesvolste U2 coverband van Europa de klassiekers ten gehore brengen.

Met de nieuwe show slaat U2NL een nieuwe weg in. In een “back to the roots” setting worden de klassieke hits en de minder bekende stukken, in hun meest pure vorm aan de bezoekers gepresenteerd. U2NL geeft het publiek het ultieme U2 gevoel.

Met 160 miljoen verkochte albums wereldwijd is de Ierse rockband U2 één van de populairste bands van de afgelopen 30 jaar. In 1980 brak de band in Nederland door met “I will follow”. Daarna vestigde de band zich met nummers als “New years day” en “Sunday bloody Sunday” al snel bij de wereldwijde rocktop. Met het album “The Josha Tree” brak U2 in 1987 alle verkooprecords wereldwijd en nummers als “With or without you” en “Still haven’t found what I’m looking for” stonden maandenlang wereldwijd op één.

De Nederlandse band U2NL mag zich inmiddels de meest succesvolle coverband van Europa noemen als het gaat om het benaderen van het zo kenmerkende geluid en intensiteit van U2. In landen als Finland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Duitsland heeft U2NL de afgelopen jaren grote populariteit gekregen door het geven van concerten op spraakmakende festivals en podia.

Kaarten voor de voorstelling van U2NL kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl. Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij Postagentschap Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek- en kantoorvakhandel Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.