cda in gesprek met inwoners laag zuthem

De thema’s waarvan het CDA Raalte wil weten hoe Zuthemers er tegenaan kijken, gaan over wonen, zorg, leefbaarheid, leven (gezondheid, sport en onderwijs), ondernemerschap en landbouw “Stuk voor stuk thema’s die goed geregeld moeten zijn, maar in tijden als deze ook efficiënt”, aldus raadslid en contactpersoon voor Laag Zuthem Fie Freriks-Hulsegge.

Met deze bijeenkomst wil het CDA weten wat er leeft onder de inwoners. “Het rijk maakt gemeenten steeds meer verantwoordelijk voor veel van deze onderwerpen. Daarom is het belangrijker dan ooit om goed voor ogen te hebben wat inwoners willen.”

Het CDA Raalte houdt deze bijeenkomst in alle kernen van de gemeente. De bijeenkomst in Laag Zuthem vindt plaats op woensdag 20 maart om 20.00 uur in het Trefpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.