cabaretpoel in podium heino

In Podium Heino is vrijdag 22 maart de Cabaretpoel. Tijdens de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De avond begint om 20.30 uur. Reserveren kan via (0572) 39 30 98.

De Cabaretpoel is een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element. Tijdens de avond in Heino spelen Patrick Nederkoorn, Hiske Schipper, Ludolf du Pon en Steffen Brinkhaus.

Patrick Nederkoorn is cabaretier en theatermaker. In zijn voorstellingen verweeft hij persoonlijke verhalen met de actualiteit. Dit seizoen speelt Patrick zijn tweede voorstelling Het Grote Verhaal, een conference over een verdwaalde hemelbestormer die zich wanhopig afvraagt waarom hij zich toch altijd laat afleiden door onbenullige details.

Hiske Schipper is een sprankelende persoonlijkheid die scherp observeert. Haar kracht schuilt hem vooral in de eenvoud. Geen moeilijk geconstrueerde hoogdravende zinnen, maar simpel en effectief taalgebruik met een zeer hoog humorgehalte.

Ludolf du Pon studeerde biologie en werkte als reisleider over de hele wereld. Omdat hij alles een keer gedaan wil hebben in het leven werd hij biologieleraar aan het vmbo in Den Haag. Daar deed hij genoeg inspiratie op voor minimaal tien cabaretprogramma’s. Ludolf maakt lichtvoetig maatschappelijk cabaret.

Steffen Brinkhaus vraagt zich in zijn programma af waarom ons hoofd vol nutteloze informatie zit. Steffen rekent af met reclames, zijn buurman en zichzelf. Als technoseksueel met infobesitas slaat hij zich een weg door het leven. En als het hem allemaal te veel wordt, brengen een paar druppels ‘rescue’ redding.

Meer informatie is te vinden op staging2.cabaretpoel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.