bijna 50 combinaties op mansconcours

Net als voorgaande jaren zal dit concours in de binnenbanen van Manege Bartels aan de Raamsweg in Mariënheem verreden worden. Toeschouwers kunnen in de verwarmde kantine van dit gebeuren genieten. Toegang is gratis.

Deze wedstrijd is alleen bedoeld voor ruiters en amazones die niet in het bezit zijn van een geldig startbewijs, en dus alleen recreatief paardrijden. Op deze dag zullen 47 combinaties, variërend van 6 t/m 51 jaar van Manege Bartels starten.

De dagindeling is als volgt;

08.30 uur Start dressuur

12.15 uur Prijsuitreiking dressuur

13.15 uur Start springen

17.00 uur Prijsuitreiking springen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.