basisschoolkids tennissen er op los

De basisscholenkinderen in Raalte tennissen er de aankomende weken druk op los. Twee weken wordt er tijdens de gymnastieklessen tennis aangeboden. Andre Mekers, tennisleraar van Ramele, geeft de groepen 3 en 4 tennisles. Alle andere groepen krijgen les van de combinatiefunctionarissen en leraren van de basisscholen. Daarna mogen de kinderen hun vaardigheden nogmaals tonen, maar dan op een echte tennisbaan.

Op woensdag 13 maart wordt er voor de groepen 3 en 4 van het basisonderwijs een grote tennisinstuif georganiseerd op het Tennispark van Ramele vanaf 14.00. Voor alle kinderen uit de groepen 5,6,7 en 8 wordt er een leuk toernooitje georganiseerd op 20 maart vanaf 13.30 op Ramele en de tennisbanen van RTV. De kinderen krijgen allen op school een flyer mee waar de nodige info op staat. Iedereen mag tijdens de tennisinstuif op woensdag 13 maart een kijkje komen nemen. Deze tennisinstuif vindt plaats bij tennisvereniging Ramele van 14.00 uur tot 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.