basisscholen in actie tijdens natuurlijk schoon

Op de basisschool voor speciaal onderwijs De Horizon gaan kinderen uit twee groepen op woensdagochtend 13 maart op pad. De leerkrachten van De Horizon zien in de zwerfafvalactie een mooie aanleiding om de kinderen bewust te maken van zorg voor hun omgeving. Op De Horizon loopt momenteel een vastenactie, waarbij een aantal barmhartigheden centraal staat. Een van de barmhartigheden is ‘zorg voor de omgeving’, waar de actie Natuurlijk Schoon goed bij aansluit.

De gemeente Raalte ondersteunt de actie van harte, omdat hiermee een nadrukkelijke bijdrage wordt geleverd aan een afvalvrije, duurzame leefomgeving. Wethouder Jacques van Loevezijn geeft daarom op woensdag 13 maart om 10.30 uur op passende wijze de aftrap van de actie van De Horizon. Dit gebeurt op het schoolplein van de basisschool.

Ook loopt er in Raalte een actie van de wildbeheereenheden, die op zaterdag 16 maart het buitengebied van Heeten, Luttenberg en Heino van zwerfafval ontdoen.

Kijk voor meer informatie op staging2.rova.nl/natuurlijkschoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.