automat bouwt fietsen om tot elektrische fietsen

Automat Raalte bouwt sinds kort ‘gewone’ fietsen om tot elektrische fietsen. Op elke traditionele fiets kan een elektrische aandrijvingset gebouwd worden. Volgens Ruud Oude Essink Nijhuis van Automat is de installatie die zij op fietsen aanbrengen vergelijkbaar met het duurdere segment elektrische fietsen en net zo duurzaam.

“De aanpassing is volledig op maat, zodat uw nog maar enkele jaren oude kwaliteitsfiets nog jaren mee kan ”, zegt Oude Essink Nijhuis. “U brengt uw fiets en haalt deze kant en klaar gemonteerd weer op met één kabelboom zodat er niet allemaal losse kabels langs de fiets hangen. De Li-Ion accu is van uitstekende kwaliteit en de actieradius bedraagt 60 à 80 km. De gemonteerde garantie bedraagt 18 maanden en kan wedijveren met het duurdere segment, maar er is ook een goedkopere loodzuuraccu mogelijk. Wij geven bovendien volledige informatie vooraf”, vult Ruud Oude Essink Nijhuis aan.

Meer weten over de montage van een elektrische fietsset: Automat Raalte. Westdorplaan 126 of bel 0572-357053

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.