autobedrijf voskes vanaf nu in wesepe

Sinds afgelopen zaterdag kunnen klanten terecht in het volledig nieuwe pand op het nieuwe industrieterrein aan de zuidelijke rotonde van Wesepe. Goed zichtbaar en bereikbaar voor het verkeer tussen Deventer en Raalte. Dat biedt dus ruimte en mogelijkheden voor de toekomst.

Het volledig nieuwe pand in Wesepe biedt plaats aan een werkplaats volgens het Autocrew concept. De verkoop van nieuwe auto’s blijft geconcentreerd in Raalte. Het Autocrew concept is onderdeel van de firma Bosch. Het wil zich onderscheiden door de beste prijs met dezelfde service en kwaliteit van Bosch, door gebruik van dezelfde apparatuur en training om de kennis op peil te houden.

Het vertrek uit Middel werd mede aantrekkelijk door de Rood voor Rood regeling van de provincie. Als je minstens 850 vierkante meter aan panden sloopt waardoor het landschap verbetert, krijg je van de provincie iets terug. In het geval van Autobedrijf Voskes waren dat andere kavels.

Fotograaf Arnold Roolvink ging langs in het gloednieuwe pand en schoot een aantal foto’s. Kijk voor alle foto’s van Arnold op staging2.fotoarnold.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.