Home / archiefcentraal / alle koren kruisverheffing in concert

alle koren kruisverheffing in concert

Alle kerkkoren van de Kruisverheffing geven zondagmiddag vanaf 14.00 uur een concert in de kerk in Raalte. De korenmiddag wordt gehouden in het kader van de vastenactie “Geef de kinderen van Mpongwe een toekomst”.

Het belooft volgens de organisatie een hele verrassende en gevarieerde middag te worden. Iedereen is vanaf 14.00 uur van harte welkom in de basiliek; de toegang is gratis. Wel wordt er na afloop een bijdrage gevraagd tijdens de collecte, waarvan de opbrengst naar de vastenactie gaat.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.