Home / archiefcentraal / agnes sibelt verrast door 49 saras

agnes sibelt verrast door 49 saras

Een bonte optocht met 49 Sara’s trok zaterdagmorgen 9 maart door de Tjalkstraat in Raalte op weg naar de vijftigste verjaardag van Agnes Sibelt. Rond 10.00 uur werd Agnes naar buiten gehaald en kwam niet meer bij toen ze alle Sara’s op haar oprit zag staan. In stilte ging iedereen naar binnen waar iedereen één voor één ontmaskerd werd. Daarna begonnen de dames langzaam wat meer lawaai te maken.

Onder het genot van een kop koffie werd nog even nagepraat over de geslaagde verrassing voor Agnes. Bij diverse gelegenheden heeft Agnes zelf soortgelijke acties georganiseerd. Nu mocht Agnes zelf een keer in het middelpunt van de belangstelling staan. Een verdiende beloning waar iedereen graag aan mee wilde werken.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.