Home / archiefcentraal / ad colen quartet in klein koninkrijk

ad colen quartet in klein koninkrijk

Het Ad Colen Quartet treedt zaterdag 23 maart op in het Klein Koninkrijk in Olst. Saxofonist Ad Colen zuigt allerlei invloeden uit de jazz, moderne klassieke muziek, country en western, wereldmuziek en moderne popmuziek als een spons in zich op. Ook zoekt hij met zijn composities naar nieuwe hoeken en haken om de traditionele kwartetbezetting van een nieuwe klank te voorzien. Zij nieuwste cd Spark is daarvan het bewijs.

Het jazzquartet van Ad Colen is nationaal en internationaal bejubeld om zijn frisse, persoonlijke en gevarieerde sound. Een belangrijk deel van het geluid wordt gevormd door de inbreng van samenspel van de musici. Gé Bijvoet (solistenprijs NOS Meervaart Jazz Festival) is een eigenzinnig pianist die de muziek altijd een eigen draai geeft. Wiro Mahieu (winnaar Wessel Ilcken Prijs) is een van Nederlands beste contrabassisten die uitmunt door zijn groove, techniek en lyrische spel. Yonga Sun (winnaar Dutch Jazz Competition) sluit daar perfect bij aan met zijn combinatie van enorme creativiteit.

Het optreden vindt plaats in Klein Koninkrijk, Benedendijk 78, in Olst. Het concert start om 20.30 uur. Kaarten kun je reserveren via (0570) 56 06 70 of info@kleinkoninkrijk.nl

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.