Home / archiefcentraal / aanrijding op industrieterrein de zegge

aanrijding op industrieterrein de zegge

Op de Zegge in Raalte heeft donderdagmorgen een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden. De bestuurder van één van de voertuigen verleende geen voorrang aan de andere auto, waardoor de botsing ontstond. Bij het ongeval deed zich geen persoonlijk letsel voor, wel raakten beide auto’s zwaar beschadigd.

De bestuurster van een de betrokken personenauto’s reed over de Boeierstraat in de richting van de Kaagstraat toen van links een auto uit de Klipperweg kwam. De bestuurder van deze auto zag de andere auto over het hoofd, waardoor de voertuigen botsten. Door de knal kwam één van de auto’s tegen het hek van Nagel Nederland tot stilstand. De andere auto kwam in de berm tot stoppen.

Door de schade die beide voertuigen opliepen, moesten beide auto’s afgesleept worden. Het verkeer werd ter plaatse door de politie geregeld.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.