400 peuters vieren fusie

Ruim 400 peuters uit de gemeente Raalte vierden de fusie tussen peuterspeelzalen Raalte en kinderopvang KOOS. Het was feest op 11 en 12 maart. Na een tocht met een huifkar verzorgde poppentheater “De Kletskous” een spannende voorstelling waar de kinderen van genoten. In een kas konden de peuters zich uitleven op het springkussen. Ook was er gedacht aan ranja en chips. Na afloop heeft wethouder Gosse Hiemstra samen met de kinderen een ballon opgelaten. Gehoopt wordt dat de prijswinnaars snel bekend zijn. De peuters vonden het in ieder geval geweldig.

Peuterspeelzalen Raalte en kinderopvang KOOS werken per 1 maart 2013 samen. Stichting peuterspeelzalen Olst-Wijhe valt al sinds augustus 2012 onder KOOS. De organisaties gaan nu verder onder de naam kinderopvang KOOS. Ze hebben nu alle kennis en ervaring om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Bovendien kan er nu efficiënter gebruik worden gemaakt van de beschikbare voorzieningen. Ook kan het aanbod van activiteiten en materialen worden uitgebreid. Met dit brede dienstenpakket kan nog beter worden voldaan aan de wensen van de ouders/verzorgers en hun kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.