4 0 overwinning salvora dames 1

Dames 1 van volleybalvereniging Salvora hebben met 4-0 gewonnen van Spiker. Na ruim een maand speelde Salvora weer een thuiswedstrijd. Eerder won het team al met 3-1 tegen Spiker. Nu kwam Dames 2 van Spiker uit Eerbeek naar Raalte. Na wat voorbereidingswerk kwam Salvora erachter dat Spiker eigenlijk overal wel een setje meepakt. Een 4-0 overwinnen zou dus een pittige opgave worden.

De eerste set ging goed van start. Salvora speelde degelijk volleybal en pakten het als team goed op. Passes kwamen goed aan en de aanvalsters scoorden er op los. Ook mooi geplaatste doortikballen van de spelverdeelsters zorgden ervoor dat Salvora steeds verder uitliep op de dames uit Eerbeek. Uiteindelijk werd de set eenvoudig gewonnen met 25-12.

In de tweede set kropen er langzaam wat foutjes in het spel van Raalte, waardoor Spiker aardig dicht in de buurt bleef. Uiteindelijk wist Salvora weer een aantal punten te scoren waardoor de set werd gewonnen met 25-19.

De derde set begon rustig met een eigen spel van Salvora dat hierdoor al snel uitliep op Spiker. Mooi geplaatste ballen afgewisseld met doortik- of prikballen zorgden ervoor dat ze punt na punt bleven scoren. De set werd met ruime cijfers gewonnen (25-15).

De vierde set was een kopie van set nummer 3. Geen moment in de problemen en als Spiker wat punten achter elkaar kon scoren, wisten de dames van Salvora op tijd de omslag te maken waarna de set op een goede manier werd uitgespeeld met 25-16.

Een ruime overwinning dus voor Salvora dames 1. Het wordt spannend bovenin de poule. Daar waar de nummers één en twee maar liefst 72 punten hebben, volgen de nummers drie, vier en vijf met 49 punten. Salvora staat nu op de 6e plaats met 46 punten.

Volgende week wordt er gespeeld tegen Heeten Sportief, momenteel de nummer twee uit de competitie. De dames zullen er alles aan doen de punten mee te nemen naar Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.