28 meter lange catwalk in raalte

De modezaken aangesloten bij Raalte Mode Promotie hielden zaterdag een modeshow op de Grote Markt. Voorjaarsmode, kinderkleding, dames- en herenmode en ook brilmode, haarmode en schoenmode werd geshowd op de 28 meter lange catwalk.

Zestig mannequins en dressmen, zeventien kinderen en heel veel werk. Dat is het organiseren van de modeshow. Peter Walker, de drijvende kracht achter de shows, kreeg hulp van dames die de choreografie en indeling regelden. Al om zes uur ’s ochtends werd begonnen met de opbouw en het aankleden van de catwalk, en het installeren en testen van licht en geluid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.