zussen slaan handen ineen in wecreate reclame

Marije en Josine Willemsen zijn geboren en getogen Sallanders. Nuchter en gemoedelijk, maar ze gaan vakkundig te werk. Ze willen klanten goede en betaalbare reclame bieden en staan voor een persoonlijke benadering. “We zijn een klein bedrijf met korte communicatielijnen. Dat werkt toch prettiger dan met een groot reclamebureau”, zijn Marije en Josine van mening.

In het verleden hielpen de zussen elkaar al geregeld uit de brand om de groeiende orderportefeuille te kunnen beteugelen. Die samenwerking beviel echter zo goed dat de zussen besloten hebben de krachten te bundelen. “Samen kunnen we meer en grotere opdrachten aan. Bovendien ervaren we het beiden als prettig om weer met een collega te kunnen samenwerken.”

Marije en Josine hebben beiden een grafische opleiding gevolgd. Na de nodige ervaring in loondienst te hebben opgedaan, hebben beide zussen zich gestort op een carrière als zelfstandig grafisch vormgever. Marije in haar eigen bedrijf Marott Graphic Design en Josine als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Door de jarenlange ervaring weten de zussen met WeCreate Reclame precies wat een klant wil, maar ook wat ze een klant kunnen bieden. “We kunnen voor ieder bedrijf een tot in de puntjes verzorgd ontwerp neerzetten, hoe groot of klein de opdracht ook is. Daarbij zijn we flexibel inzetbaar, komen we onze afspraken na en streven we naar een snelle levering. Samen proberen we klanten nog beter van dienst te zijn dan voorheen.” De nieuwe vof maakte met enkele mooie magazines en andere leuke opdrachten dan ook een vliegende start in januari.

WeCreate Reclame biedt haar klanten een breed scala aan mogelijkheden. Daarbij moet gedacht worden aan alle mogelijke huisstijlitems zoals een logo, briefpapier en visitekaartjes, maar ook folders, advertenties, magazines, kranten, posters, belettering, enzovoorts. WeCreate Reclame vertaalt de wensen van de klant in een goed passend resultaat. “We zijn een ideale partner voor zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven die hun onderneming tegen een goede prijs een professionele uitstraling willen geven. Samen kunnen we de bedrijfspresentatie naar een hoger niveau tillen.

Bijvoorbeeld met een mooie serie folders en advertenties of met een magazine. Kortom: WeCreate Reclame maakt professioneel grafisch ontwerp en reclamedrukwerk haalbaar voor iedereen!”

WeCreate Reclame

Achterkampweg 11

8102 TA Raalte

T: 0572 39 00 13

E: info@wecreatereclame.nl

I: staging2.wecreatereclame.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.