zenmeditatiecursus in raalte

Zen in Salland houdt weer een introductiecursus zenmeditatie en mindfulnesstraining. De cursus start op maandagavond 4 maart. Uit onderzoek blijkt dat meditatie de concentratie bevordert en stress vermindert.

In negen bijeenkomsten van anderhalf tot twee uur leer je de basisprincipes van zenmeditatie en van leven in aandacht. Na het volgen van de cursus heb je voldoende ervaring om mee te kunnen doen met de wekelijkse meditatieavonden van Zen in Salland. De cursus wordt gegeven in Raalte. De kosten zijn 90 euro inclusief een tweetal instructieCD’s. Meer informatie is te vinden op staging2.zeninsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.