Home / archiefcentraal / zenmeditatiecursus in raalte

zenmeditatiecursus in raalte

Zen in Salland houdt weer een introductiecursus zenmeditatie en mindfulnesstraining. De cursus start op maandagavond 4 maart. Uit onderzoek blijkt dat meditatie de concentratie bevordert en stress vermindert.

In negen bijeenkomsten van anderhalf tot twee uur leer je de basisprincipes van zenmeditatie en van leven in aandacht. Na het volgen van de cursus heb je voldoende ervaring om mee te kunnen doen met de wekelijkse meditatieavonden van Zen in Salland. De cursus wordt gegeven in Raalte. De kosten zijn 90 euro inclusief een tweetal instructieCD’s. Meer informatie is te vinden op www.zeninsalland.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.