Home / archiefcentraal / woongroep presenteert zich op tuinexpo

woongroep presenteert zich op tuinexpo

Na twee keer zelf het Woon Event georganiseerd te hebben, is besloten om dit jaar aan te sluiten bij Tuinexpo Salland. Zo hoopt de woongroep een breder publiek te bereiken. Voor het publiek biedt dit een diversiteit aan exposanten waarbij tal van ideeën opgedaan kunnen worden voor een eigentijdse woning en tuin met een persoonlijk karakter.

De leden van Woongroep Salland zullen, net als bij het Woon Event, in eigen stands hun producten laten zien en toelichting geven. Bezoekers kunnen vrijblijvend tekeningen en schetsen meenemen zodat ideeën aan persoonlijke wensen aangepast kunnen worden.

Woongroep Salland zal bezoekers verrassen met inspirerende woonideeën en aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.