woongroep presenteert zich op tuinexpo

Na twee keer zelf het Woon Event georganiseerd te hebben, is besloten om dit jaar aan te sluiten bij Tuinexpo Salland. Zo hoopt de woongroep een breder publiek te bereiken. Voor het publiek biedt dit een diversiteit aan exposanten waarbij tal van ideeën opgedaan kunnen worden voor een eigentijdse woning en tuin met een persoonlijk karakter.

De leden van Woongroep Salland zullen, net als bij het Woon Event, in eigen stands hun producten laten zien en toelichting geven. Bezoekers kunnen vrijblijvend tekeningen en schetsen meenemen zodat ideeën aan persoonlijke wensen aangepast kunnen worden.

Woongroep Salland zal bezoekers verrassen met inspirerende woonideeën en aantrekkelijke beursaanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.