wintermarathon in winters decor

Het weekend waar de wielrenners zo lang naar uitkeken, is niet helemaal gelopen zoals gehoopt. De sneeuw heeft in België roet door het eten gegooid, wielerklassieker afgelast. In Lemelerveld hadden ze echter helemaal geen moeite met de witte poeder. De Wilgenweard Wintermarathon die door de mountainbikers werd verreden, werd in een prachtig winters decor verreden.

Met keuze uit afstanden van 55, 75 of 100+ kilometer was het voor de ongetrainde fietser geen makkie zondag. De getrainde fietser werd door de winterse omstandigheden tot het maximale op de proef gesteld.

Besneeuwde paden, gladde ondergrond en wie vermoeid was, werd gedwongen scherp te blijven, want anders werd je bestraft met een valpartij.

Johan Wolff ging namens ons een kijkje nemen. Hij kwam met de bijgevoegde fotoreportage thuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.