Home / archiefcentraal / winnaars voorleeskampioenschappen bekend

winnaars voorleeskampioenschappen bekend

In bibliotheek Raalte vonden woensdag 13 februari de Voorleeskampioenschappen plaats. De twee winnaars zijn Judith Middelkamp van st. Antoniusschool te Mariënheem en Puck Koning van Brede School uit Raalte Dorp. In totaal deden er vijftien scholen mee.

De juryleden oud-dorpsdichter Benne Solinger, Heinoër Gerard Langen en Kinderboekenschrijfster Karin de Graaf hadden het net als ieder jaar weer zeer moeilijk. Er werd gelet op tempo, stemgebruik en contact met het publiek.

De supporters waren er niet alleen voor de gezelligheid. Met spandoeken mochten zij hun kampioen zo goed mogelijk aanmoedigen. Voor het mooiste spandoek was er ook nog een leuke prijs. De spandoekenwedstrijd werd gewonnen door De Springplank in Heino en door Brede School Raalte Dorp.

De twee winnaars van de voorleeswedstrijd gaan door naar de Regionale Voorleesronde op maandag 4 maart, om 19.00 uur in het Holstohus in Olst. Voor de twee winnaars van deze wedstrijd is er nog een provinciale en nationale ronde.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.