wilgenweard wintermarathon in lemelerveld

Wielerclub Cycling Lemelerveld houdt zondag 24 februari voor de achtste keer de Wilgenweard Wintermarathon. Deze tweesterren mountainbiketocht wordt georganiseerd onder de vlag van de wielersportbond NTFU.

De Wilgenweard Wintermarathon is een uniek, sportief en uitdagend mountainbike evenement dat je door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug voert. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 55, 75 en 100+ kilometer. De routes gaan voor 95 procent over onverharde paden.

Iedereen kan deelnemen aan deze unieke mountainbikebelevenis. Of je nu recreant of wedstrijdrijder bent, jong of oud, man of vrouw. Er is voor ieder type renner een passende afstand. Ook dit jaar zal er gestart en gefinisht worden bij het sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg in Lemelerveld. Er kan gestart worden tussen 8.30 en 10.00 uur.

Tijdens de rit kun je terecht een van de vier verzorgingsposten voor een gratis een drankje of kleine versnapering. Ook zijn bij alle verzorgingsposten monteurs aanwezig voor kleine noodreparaties. Na de tocht kun je douchen en de fiets reinigen op een afspuitplaats. Ook is er gratis snert. Meer informatie over deze tocht is te vinden op: staging2.wintermarathon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.