wiejes kabaret in hoftheater met wie zinkt

Komend weekend is er weer genoeg te zien in het HOFtheater. Popmuzikanten van Global Orchestra en cabaretgroep Wiejes Kabaret met de speciale voorstelling ‘WIE zinkt’. Ook is er voor kinderen vanaf vijf jaar de voorstelling ‘De Kampioen’ te zien.

In 2008 ontstond op initiatief van gipsy violist Tucsi Basily en Flairck voorman Erik Visser een uniek samenwerkingsproject: Global Orchestra. Dit is een orkest dat bestaat uit een aantal zigeunermusici en akoestische muzikanten. Het orkest verscheen op verschillende festivals en kreeg veel positieve reacties. Inmiddels staan ze al voor de derde keer in het HOFtheater. De voorstelling is op 1 maart om 20.15. De kaarten kosten 19 euro.

Het Wiejes Kabaret komt met hun programma ‘WIE zingt’. De theatershows van Wiejes Kabaret hebben in de loop der jaren veel liedjesmateriaal opgeleverd dat goed te gebruiken is voor een groot publiek. Het gaat om Anton Kleine Schaars en Gerrit Hulleman. Ze zingen en praten met een eigen kijk over de gebeurtenissen in hun dorp en regio. Dit doet ze altijd in het Sallands Dialect. De voorstelling begint om 20.15 op zaterdag 2 maart. De kaarten kosten 13,50.

Voor kinderen vanaf 5 jaar vertelt Peter Faber het verhaal van ‘De Kampioen’. Hij kan het snelst rennen, het hoogst springen en maakt de mooiste doelpunten. Maar één record heeft ‘De Kampioen’ nog nooit gebroken: het record stilzitten. Peter Faber gaat terug in de tijd en staat oog in oog met een dinosaurus en wordt achterna gezeten door een wrede kapitein. De voorstelling is zondag 3 maart te zien in het HOFtheater en kaarten kosten 9 euro.

Binnenkort ook te zien in het HOFtheater:

Vrijdag 08 maart Niet Schieten!

Zaterdag 09 maart Hans Kazàn – 4D Magic

Zondag 10 maart Alderliefste – Carte Blanche

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf je stoel kunt kiezen en thuis je e-ticket uit kunt printen. Als er op de avond/middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.