website van meilleur marketing gelanceerd

Maandag 18 februari is de website staging2.meilleurmarketing.nl gelanceerd. Met de live-gang van de website van Meilleur Marketing is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. De nieuwe website moet het marketingbureau duidelijker profileren bij haar zakelijke doelgroep.

Martijn Meijer, marketingadviseur en eigenaar van Meilleur Marketing: “Mijn bestaande en nieuwe relaties moeten in een oogopslag kunnen zien welke mogelijkheden mijn bureau biedt voor bijvoorbeeld online marketing, marketingstrategie en social media.”

Meilleur Marketing is gespecialiseerd in business-to-business (B2B) marketing, oftewel het vermarkten van producten en diensten naar zakelijke afnemers. Het bureau, gevestigd in Rijssen, bedient sinds 2010 onder andere softwarebedrijven, ICT-bedrijven en zakelijke dienstverleners.

De website staging2.meilleurmarketing.nl is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Het Communicatiegilde uit Raalte, waaraan Meilleur Marketing verbonden is. Het Communicatiegilde bestaat uit onafhankelijke communicatiespecialisten die elkaar versterken en totaaloplossingen bieden voor marketing en communicatie. Meer informatie vind je op staging2.hetcommunicatiegilde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.