vvd over n35 jaren werk in prullenbak

“Dit is een slechte zaak. We balen hier goed van. De VVD was er juist in geslaagd om investeringen in de infrastructuur en openbaar vervoer te vrijwaren van bezuinigingen. Daardoor zou zowel de economie gestimuleerd worden en de werkgelegenheid gestimuleerd”, zo stelt fractievoorzitter Ben Nijboer.

De Fractievoorzitter van de VVD, Ben Nijboer, heeft de afgelopen weken contacten gehad met zowel de landelijke als provinciale politici en bestuurders. “Er was daarbij geen enkele twijfel over de urgentie! De grote vraag was alleen of ook andere partijen bereid waren om te knokken voor de N35. Van het CDA heb ik dat de afgelopen weken wel gezien, maar kennelijk was dat niet voldoende. Dit is zuur. Het is duidelijk dat wij het hier absoluut niet eens zijn”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.