vrijwilligers zonnebloem gehuldigd

Twee vrijwilligers van de Zonnebloem zijn tijdens de jaarverga- dering van de afdeling Heino-Laag Zuthem- Lierderholthuis op donderdag 21 februari gehuldigd.

Annemiek Brinkhof ontving uit handen van de voorzitter een fraai bloemstuk en het prachtige waarderingsbeeldje, omdat zij 12,5 jaar actief is in de afdeling. In zijn persoonlijk woordje waardeerde voorzitter Ton Smit haar inzet voor de Zonnebloem, met name voor het bezoekwerk dat zij al die jaren met enthousiasme verricht. De voorzitter sprak de hoop uit dat zij nog lang wil en kan doorgaan met het mooie werk bij de Zonnebloem.

Mariet Groot Beumer, vrijwilliger sinds 1989, treedt na twaalf jaar bestuurslid bezoekwerk uit het bestuur. Ook zij werd voor haar vele werk in de afgelopen jaren in het zonnetje gezet. De voorzitter noemde haar een van de drijvende krachten binnen de afdeling en prees zich gelukkig met het feit dat ze nog niet van plan is om met haar activiteiten bij de Zonnebloem te stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.