voorstelling van mondo leone in olst

Mondo Leone treedt zaterdag 16 februari op met zijn voorstelling Genomineerd. Voor de voorstelling Genomineerd heeft Mondo Leone een nieuwe prijs ‘Het Gouden Randje’ in het leven geroepen, die bestemd is voor mensen die ongevraagd hebben geprobeerd de wereld mooier te maken. Hij draagt vijf genomineerden voor. In beeld, geluid en muziek doet hij verslag van zijn avonturen, waarin hij op zoek is naar deze mensen.

De voorstelling vindt plaats in het Huiskamerpodium Klein Koninkrijk, Benedendijk 78 in Olst. Kaarten kosten 15 euro. Reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl of (0570) 56 06 70. De voorstelling begint om 20.30 uur. Deuren gaan open om 20.00 uur.

Wil je weten wat het publiek van deze voorstelling vond? Kijk dan naar op

[youtube url="http://staging2.youtube.com/watch?v=Wepi_XQu9TM"]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.