volleybalteam salvora ds1 winnaar

Het team DS1 van de Raalter volleybalvereniging Salvora stond maandag 11 februari om 18.45 uur klaar in de sporthal van het Carmel College in Salland om de inhaalwedstrijd tegen SV Dynamo DS5 te spelen. Na ingespeeld te hebben begon de wedstrijd iets na 19.30 uur.

In de eerste set liepen de teams gelijk op tot een stand van 14-14, totdat er bij SV Dynamo iemand aan serve kwam. Salvora DS1 maakte de ene na de andere passfout en konden zich niet meer herpakken. De set werd met 17-25 verloren. In de tweede set liep SV Dynamo al snel uit op Salvora. Op een gegeven moment lukte het Salvora om terug te komen en wonnen ze de wedstrijd met een stand van 26-24.

In de derde en vierde set speelde Salvora fantastisch. Ze bleven de rust bewaren en gaven hun grote voorsprong niet meer weg. Beide sets won het team met 25-19. Het team won met deze wedstrijd vier punten, waardoor ze weer een stapje hoger op de ranglijst staan. De volgende volleybalwedstrijd is op 23 februari in Schalkhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.