vol hoftheater met percussiegroep percossa

Percussiegroep Percossa speelde zaterdag 2 februari in een vol Hoftheater in Raalte met hun theatertoer Knock Out. Percossa is een Nederlandse percussiegroep uit Den Haag die inmiddels ruim twintig jaar actief is en sinds 1998 ook in het theater optreedt. De groep bestaat uit vier muzikanten, voor wie slagwerk niet als doel op zich, maar als middel om theater te maken geldt.

In 2011 en 2012 werd Percossa door de lezers van De Slagwerkkrant uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van de Benelux. Meer informatie kun je vinden op staging2.marienheemonline.nl en staging2.percossa.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.